Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
fazole s kukuřicí v tomatě | 1 plechovka |
uzené maso | 150 g |
jemné párky | 4 ks |
červená cibule | 1 ks |
cukr krupice | 1 lžička |
koření Uzená paprika | 1 lžička |
rýžová mouka | 1 lžíce |
římský kmín | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení |
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na tenké... zobrazit recept
Postup: Z 250 g hladké mouky, 250 g másla, 1 vejce, lžičky octa a lžičky studené vody... zobrazit recept
Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou směrem od ocasu k hlavě,... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...